Skip to main content

Buitenschilderwerk

Eens in de 5 jaar is het buitenschilderwerk toe aan een nieuwe schilderbeurt. Uiteraard is deze levensduur afhankelijk van allerlei factoren zoals bijvoorbeeld weersinvloeden.

Het is echter belangrijk om ook in de tussenliggende periode het schilderwerk te laten controleren en eventueel bij te werken. Op deze manier zal automatisch de levensduur van het schilderwerk verlengd worden.

Scheuren, loszittende lak of zelfs houtrot zijn zaken waarbij wij u direct kunnen helpen om verdere schade aan uw pand te voorkomen.

Het ontvetten van het schilderwerk moet écht goed gebeuren voordat er geschuurd kan worden. Gebeurt dit niet, dan wordt het vet juist in het te schilderen oppervlak geschuurd.

Anthony Hof
beste-schildersbedrijf-overveen

Voorbeelden buitenschilderwerk

Dakkapel schilderen
Gevel schilderen
Kozijnen en deuren schilderen
Buitenmuren witten
Latexen van gevels
Lakken van hekwerken
Offerte aanvragen
schildersbedrijf-in-amsterdam schildersbedrijf-in-amsterdam

Kwaliteit, service én garantie

Hofschilders is al jaren één van de toonaangevende schildersbedrijven in de regio Haarlem op het gebied van buiten –en binnenschilderwerk. Dit komt doordat wij kwaliteit, service op maat en volledige garantie op het schilderwerk geven.

Daarnaast kunt u samen met ons een onderhoudsplan aangaan, zodat uw vastgoed er altijd perfect uitziet en u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Neem contact op

Wordt het tijd voor een nieuwe frisse look van uw buitenschilderwerk? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Klik hier