Skip to main content

Kleuradviezen

Heeft u moeite met het kiezen van kleuren? U kunt via ons een gedegen advies krijgen voor zowel binnen als buitenschilderwerk. Voor buitenschilderwerk rekenen wij een vast tarief van 95 euro. Hiervoor krijgt u 1 foto waar u verschillende kleuren kunt laten invullen. Zoveel en vaak als dat u wilt.

Een andere kleur voor uw kozijnen of muren kan uw huis een hele andere sfeer meegeven.

Anthony Hof
schilder-kleuradvies-regio-haarlem

Kleuradvies binnenschilderwerk

Voor een kleuradvies voor binnenschilderwerk of voor de zakelijke markt kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Met deze unieke service hoeft u nooit meer bang te zijn wanneer u een nieuwe kleur wenst.

Offerte aanvragen

Kleur van het jaar 2021- Transcend

Geïnspireerd door de veranderende en diverse levensstijlen zijn de trendkleuren van 2021 gericht op welzijn en het vinden van balans. “Met de wereld als schuilplaats voor de betere helft van het jaar, zijn we begonnen te verlangen naar menselijke verbondenheid en omarmen we eenvoudige activiteiten, waaronder wandelen, bakken en tuinieren,” zegt Donna Taylor.

De kleurpaletten hebben als basis één kleur, namelijk Transcend. Hij overstijgt inderdaad het één en ander. Deze kleur is een ultieme basiskleur. Combineer hem met een oud roze en zacht blauw, en je wilt meteen je kopje thee erbij pakken en een boek. Voeg er wat aubergine en mosgroen aan toe, en daar is je vintage look. Combineer met aquamarijn en violet en de perfecte surfer drifter ambiance is geboren.

Zo heten de paletten: Be Well, Be True en Be Wild… Wat je ook wil zijn; het grappige is dat wat je aanspreekt qua kleur, waarschijnlijk ook aansluit op die gekozen gemoedstoestanden! Check hier jouw persoonlijke ‘kleurgevoel’.

Be Well

Transcend – Light Cherry Parade – Misty Aqua.
Je gewoon goed voelen… fris, fruitig en zorgeloos zonder al teveel poespas. Waarschijnlijk heb jij een Scandinavische, of lichte, moderne woonstijl als dit palet je aanspreekt.

Be True

Transcend – Enchanting Eggplant – Boulder Lichen.
Als dit palet tot jouw verbeelding spreekt, dan heb je vast en zeker veel natuurlijke materialen in huis zoals hout en rieten manden, en zijn jouw meubels authentiek en/of Oosters. Vintage is jouw ding.s.

Be Wild

Transcend – Sky Palace – Diving Trip.
Van jou mag het wel een beetje knallen. Je bent sportief, een buitenmens, houdt van water en reizen en je woonstijl is een mix van stijlen. Wat jij leuk vindt komt er gewoon in! Je woonstijl laat zich het beste omschrijven als Urban, of stads.

Neem contact op

Heeft u moeite met het kiezen van kleuren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Klik hier