Skip to main content

Onderhoudsplan

Wilt u precies weten waar u financieel aan toe bent de komende jaren?

Laat dan door ons een onderhoudsplan maken voor uw vastgoed. Samen zullen we dan een Meer Jaren Onderhoud Plan aanbieden. Een MJOP geeft goed zicht op de komende onderhoudskosten voor de komende jaren.

Op deze manier ziet uw vastgoed er altijd perfect uit en door regelmatig onderhoud door Hofschilders voorkomt u problemen zoals houtrot en blijft het schilderwerk in goede staat.

Een goed onderhouden woning met kwalitatief goed schilderwerk behoudt zijn waarde.

Anthony Hof
boeidelen-huis-haarlem-schilderen

Besparen op onderhoud?

Onderhoud van uw vastgoed levert geld op. Doordat wij gespecialiseerd zijn in duurzaam schilderwerk met de beste materialen uit de markt, gaat u tot 20% besparen op de levensduur van het schilderwerk. Betaald u nu 10.000 euro dan levert dit later zomaar tot 2.000 euro besparing op doordat de volgende onderhoudsbeurt 2 jaar uitgesteld kan worden. Samen kunnen wij een levensduur verwachting maken waarbij alle factoren die invloed hebben op levensduur meegenomen worden. Denk hierbij aan de juiste kleurstelling tot aan het gebied waar uw vastgoed zich bevindt. Wilt u kennismaken met onze levensduurverwachting om inzicht te krijgen in de toekomstige uitgave die u voor uw vastgoed zult moeten reserveren. Maak dan direct een afspraak.

Offerte aanvragen
schilder-regio-amsterdam

Liever een vast bedrag per maand?

Op basis van de levensduur verwachting kunnen wij een begroting per maand maken. Nooit meer omkijken naar het onderhoud en u weet precies wat u per maand kwijt bent. Hierdoor blijft uw vastgoed zijn waarde houden en zal het schilderwerk er altijd goed bijstaan. Geïnteresseerd in een vast contract? Vraag dan snel onze voorwaardes op.

Neem contact op

Wilt u precies weten waar u financieel aan toe bent de komende jaren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Klik hier